Meer cirkels

Meer cirkels

Dankzij mijn opleiding 'Creëer je Cirkel' mocht ik al talloze vrouwen begeleiden bij het opstarten van hun eigen cirkel. Omdat ik geloof in overvloed (oftewel 'abundance'), plaats ik met veel liefde en plezier links naar hun websites.


Kijk, lees en voel welke cirkels jou het meest aanspreken en schrijf je in.


Veel liefs, 

Tiny -x-

foto @FayeWolfs

Kelly De Neve


Tijdens deze cirkels combineer ik twee van mijn passies, namelijk vrouwencirkels en aromatherapie.⁣We gaan connectie maken met onszelf en elkaar door middel van visualisatie, orakelkaarten en uiteraard essentiële oliën. Dit in alle liefde, veiligheid en openheid zonder te beoordelen of te veroordelen. Twee uurtjes pure me-time!


Zowel online als live in Nieuwerkerken (Aalst) België


Klik hier voor de website                                            Klik hier voor instagram

Maartje Heestermans - Coachingpraktijk Into The Woods


Hoi, Maartje hier! Ik zet zowel online als offline cirkels in de wereld. De online cirkels zijn met flowschrijven, de offline of live cirkels zijn mijn walking cirkels. Walking als effectief wandelen. Nee, je hoeft geen kilometers te wandelen, het is vooral aanwezig zijn in de natuur 🤗. Mijn twee passies tesamen, de mens en de natuur, wat wil je nog meer? Kom zeker eens proeven van wat ik je te bieden heb!


Zowel online als live in Essen, België


Klik hier voor de website                                            Klik hier voor instagram

foto @FayeWolfs

foto @studio.mithra

Paulien Van Boven


Heb je het gevoel meer in je vrouwelijke kracht te willen staan? Je seksuele en sensuele zelf te (leren) omarmen? Je gedragen te voelen door andere vrouwen? Wees dan van harte welkom in mijn vrouwencirkels!

Als seks counselor nodig ik vrouwen uit om in kleine groepen te delen op een veilige, niet-oordelende manier. Met behulp van onder andere meditatie, inzichtvragen, lichaamsgerichte oefeningen etc. gaan we hier stap voor stap mee aan de slag. Een cirkel kan online of fysiek doorgaan en duurt 2u.


Zowel online als live in Wachtebeke, België


Klik hier voor instagram

Tina Verleysen - De Spirituele Vlinder


Hey lieve vrouw,


Mijn naam is Tina, een enorme empaat, energetisch healer, founder van De Spirituele Vlinder, mama van twee jongens en gehuwd met mijn soulmate. Ik ben, zoals je leest, de enige vrouw thuis. Zelfs onze huisdieren zijn van het mannelijke geslacht.Dat de nood aan vrouwelijke energie hoog is, heb ik dus van uit eigen ervaring en ook wel van uit eigen nood. In mijn praktijk richt ik mij tot vrouwen en kinderen. In het bijzonder toch wel echt tot vrouwen omdat ik er van overtuigd ben dat wij, vrouwen en Moeder Aarde hier echt nood aan hebben. Het begeleiden van vrouwen om hen (terug) in hun kracht te laten staan, te helen, te groeien en te transformeren doe ik met heel veel liefde, mededogen, zonder oordeel en met veel zachtheid. Ik organiseer maandelijks live KRACHTcirkels voor vrouwen en daarnaast begeleid ik vrouwen doormiddel van 1 op 1 Reiki New Earth, Chakra healings en Spiritual Awakening begeleiding. Kortom heel veel Goddes-vibes in een veilige setting want, dat jij je veilig voelt, is echt van ontzettend veel belang. Ik gun jou echt het mooiste leven toe, want je verdient dit!


Veel liefs,

Tina


Uitsluitend live in Haaltert, België


Klik hier voor de website                                            Klik hier voor instagram

foto @FayeWolfs

foto @FayeWolfs